Velkommen til Basketball. En af verdens største sportsgrene og den aller fedeste, hvis du spørger os.

Som ny spiller skal du i første omgang bare møde op til en træning for din aldersgruppe. Du kan ringe til træneren først og melde din ankomst, så er du også sikker på, at der ikke er en aflysning, kamp eller andet arrangement, når du kommer. Du kan finde kontaktinfo på træneren her.
Du har to ugers gratis prøvetid til at finde ud af, om du vil gå til basketball i Skovbakken Bears. Derefter skal du melde dig ind i klubben efter nedenstående procedure.
Velkommen til, vi er sikker på du bliver bidt af det ;-)

Sådan melder du dig ind i klubben:

1.       Læs brevet ”velkomst brev til nye spillere” som beskriver hvad vi forventer af et medlem af Skovbakken Basketball
2.       Du opretter en profil
3.       Og derefter tilmelder du dig et hold under holdtilmelding - vejledning
4.       Vil du bare være passiv medlem/støttemedlem tilmelder du dig holdet ”passiv medlem” eller "støttemedlem"

Kontakt kasseren på mail (se under bestyrelse) hvis:

a. Ønsker du at melde dig ud
   b. Du er registeret på et forkert hold
   c. Du bliver langtidsskadet i mere end et halvt år

Medlemsfordele:
Betalende medlemmer har fri entre til Bakken Bears liga hjemmekampe excl. finaler.
Henvend dig i indgangen som har lister over betalende medlemmer.