VELKOMMEN TIL SKOVBAKKEN BEARS

Corona retningslinjer.
CORONA-REGLER - OPDATERET
Som det nok er de fleste bekendt, så har regeringen strammet retningslinjerne for adfærden i samfundet, herunder i idrætten. Det betyder flg. ændringer for vores medlemmer:
* Det er fra 26. oktober direkte forbudt at have tilskuere til kampe, udover i Basketligaen og Dameligaen.
* Ligeledes må der ikke være tilskuere/ventende forældre i hallen til træning.
* Ungdomsbasket (til og med U19) fortsætter derudover med et uændret forsamlingsforbud på 50 personer, men med nogle nye restriktioner om mundbind.
* Holdenes træningen stopper nu, så spillerne kan være ude af hallen til sluttidspunkt. Næste hold venter i siden, til alle er ude.
* For voksne gælder et forsamlingsforbud på 10 personer. Vi afventer DBBF’s udmelding omkring hvad det betyder for træning for seniorhold.
* Man skal bære mundbind på vej ind og ud af haller, og når man ikke er i gang med træning eller kamp.
* Seniorturneringen, med undtagelse af Basketligaen og Dameligaen, udsættes i foreløbigt fire uger. DBBF ønsker at afvikle turneringen, også selv om det måtte betyde, at den afsluttes senere i 2021 end planlagt.
* Divisionspokalturneringen udsættes i foreløbigt fire uger.

Kommende aktiviteter:

Juleafslutning ungdom fredag d. 18/12 (Hvis muligt)
Limfjordscup 27-20/12 (Bliver desværre nok ikke til noget)
Pokalfinaler ungdom søndag d. 31/1

Følg med på:
  • Vores FB side for live træning under covid-19 og info.
  • På basket.dk , finder du info om alle hold og nyt om turneringen.
  • Opret en profil MVPapp, hvor du kan tilknytte dig enkelte hold og får alle informationer om deres kampe.

Hvem er vi:

Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.

Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.

Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.