VELKOMMEN TIL SKOVBAKKEN BEARS

Træningstider for kommende sæson:
Hjemmesiden er nu rettet til ift træningstider for kommende sæson. Spillere er blevet rykket op, hvis det giver anledning til spørgsmål så henvend jer kasseren eller jeres træner, når i starter,
Nye medlemmer kan melde sig til fra 1/8.
Sæsonopstart er fra mandag d. 10/8, men afhængigt af hold og træningstider.Tag kontakt til træneren for at finde ud af, hvornår dit hold starter. Find info på hjemmesiden under info.

Kommende aktiviteter:

Basketball Camps i uge 32:
Børnebasketcamp -årgang 2010-2013

Sæson opstart fra mandag d. 10/8.

Følg med på:
  • Vores FB side for live træning under covid-19 og info.
  • På basket.dk , finder du info om alle hold og nyt om turneringen.
  • Opret en profil MVPapp, hvor du kan tilknytte dig enkelte hold og får alle informationer om deres kampe.

Hvem er vi:

Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.

Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.

Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.