VELKOMMEN TIL SKOVBAKKEN BEARS

Årets Julegave?

Nu er det muligt at købe Skovbakken Bears tøj. Hoody, T-shirt, Cap. Læs mere her på hjemmesiden under EVENT.
Bestillingsfrist er d. 27/11.

Corona retningslinjer.
Vi har i skrivende stund, hvis vi ser bort fra Bears Academy ProB og Bakken Bears haft en U19 spiller testet positiv for Covid tilbage i september, en U15 spiller i sidste uge og to U17 trænere for 14 dage siden. Alle er smittet uden for klubben og ingen af dem har smitte andre i klubben.
Det giver os troen på, at der stadig er masser af basketball for os, hvis vi i fællesskab passer på hinanden og følger de til tiden udmeldte retningslinjer.
Vi har lavet to skriv, der gennemgår hvilke retningslinjer/regler vi følger for at minimere risikoen for smitte og hvad vi gør, hvis der er en person i klubben, der bliver testet positiv. Begge skriv følger selvfølgelig regeringens retningslinjer.

Retningslinjer for basketball aktiviteter

Retningslinjer, hvis en person bliver testet positiv

Kommende aktiviteter:

Juleafslutning ungdom fredag d. 18/12 (Hvis muligt)
Limfjordscup 27-20/12 (Aflyst)
Pokalfinaler ungdom søndag d. 31/1

Følg med på:
  • Vores FB side for live træning under covid-19 og info.
  • På basket.dk , finder du info om alle hold og nyt om turneringen.
  • Opret en profil MVPapp, hvor du kan tilknytte dig enkelte hold og får alle informationer om deres kampe.

Hvem er vi:

Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.

Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.

Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.