VELKOMMEN TIL SKOVBAKKEN BEARS

Corona retningslinjer.

Med den fortsatte nedlukning af store dele af samfundet, rykker basketballtræningen i Skovbakken Bears online og hjem på værelset, stuen, garagen eller hvor der lige er plads og tilstrækkelig tørt. Der er ikke meget kamp i det, men til gengæld en rigtig god mulighed for at nørde med mange andre ting - boldkontrol, touch, øje-hånd koordination, styrke, balance mm.

De fleste hold lægger nyheder om træning og aktiviteter op på deres Facebook gruppe. Ind og kig der, hvis du er i tvivl om hvornår dit eller dit barns hold træner ellers tag kontakt til træner eller holdleder.

Online træning er en god mulighed for at holde kontakt med de andre på holdet og få lavet nogle basketballaktiviteter, som både udvikler og minimere chancerne for skader, når vi får lov at komme tilbage i hallen. Bak op om træningen.

Ud over holdtræning tilbydes der fællestræning for alle på tværs af klubbens hold tirsdag og torsdag kl 16. Her vil den primært stå på styrketræning, skadesforbyggende træning og boldøvelser uden driblinger. Fællestræningerne bliver slået op som begivenheder på klubbens facebook side. Kig forbi og se om det er noget for dig. På klubbens facebook side findes der også masser af inspiration til selvtræning hjemme.

Torsdag d. 28/1 kl 17 prøver vi at samle alle klubbens medlemmer til en online session med både træning og lidt andet sjov.

Bestyrelsen

De to nedenstående skriv gennemgår hvilke retningslinjer/regler vi følger for at minimere risikoen for smitte og hvad vi gør, hvis der er en person i klubben, der bliver testet positiv, når vi er tilbage i hallen. Begge skriv følger selvfølgelig regeringens retningslinjer.

Retningslinjer for basketball aktiviteter

Retningslinjer, hvis en person bliver testet positiv

Kommende aktiviteter:

Camp uge 7 (vi afventer situationen)
Turneringskampe starter igen efter vinterferien.

Følg med på:
  • Vores FB side for live træning under covid-19 og info.
  • På basket.dk , finder du info om alle hold og nyt om turneringen.
  • Opret en profil MVPapp, hvor du kan tilknytte dig enkelte hold og får alle informationer om deres kampe.

Hvem er vi:

Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.

Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.

Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.