Støt som privatperson udbredelsen af basketball i Århus Nord

Skovbakken Basketball ønsker at være en almennyttig og velgørende forening, som ikke blot udvikler basket i Skovbakken men i hele Århus Nord i samarbejde med de øvrige klubber i området. Som almennyttig velgørende forening kan man blive gaveberettiget og det betyder, at privatpersoner hvert år har mulighed for at støtte fonden med beløb på minimum kr. 200,-, som er fradragsberettiget.

Med støtten fra privatpersoner vil Skovbakken Basketball kunne sikre de bedste forhold for medlemmerne, hvad angår træningsfaciliteter, deltagelse i turneringer, udvikling af spillere, tiltrækning og udvikling af trænere samt fastholdelse af et godt og sundt samvær.

Skovbakken Basketball samarbejder allerede i dag med BørneBasketFonden, skoler, andre basketballklubber og SFO’erne i Århus Nord. Vi arrangerer således aktiviteter på skoler og afvikler camps med meget lav deltagerbetaling, så flest mulige børn kan deltage. Det kræver penge at leje haller, betale trænere, koordinere og administrere disse projekter og støtten fra privatpersoner vil også her kunne gøre en meget stor forskel. Støtten vil bidrage til at dette samarbejde kan fortsætte og udvikle sig fremover.

For at blive godkendt som en almenvelgørende forening, skal mindst 101 privatpersoner støtte os med minimum 200 kr. Derfor har vi brug for din hjælp.

Hvis du vil støtte vores arbejde med at bevæge børn på skoler og SFO'er og udbrede kendskabet til basketball, kan du sende din donation på MobilePay eller ved en bankoverførsel til :

MobilePay: 759495 eller Bank: regnr. 2267 kontonr. 4378 370 243

( Skriv ”Gave” + dit navn + evt. mail i besked til modtager )

Såfremt mere end 101 personer støtter op om dette, vil vi kunne ansøge SKAT om at blive godkendt i henhold til ligningslovens regler om gaver og så vil bidragene blive fradragsberettiget. Såfremt vi opnår godkendelse fra SKAT vil vi meddele jer dette dels på klubben hjemmeside eller via den mail i skriver i donationen.

Vi vil også benytte din mailadresse til information om de aktiviteter gavebeløbet har støttet. Mail adressen vil aldrig blive udleveret til andre. Du kan altid kontakte os på donation@skovbakkenbasket.dk.

Skovbakken Basketball CVR: 29 33 99 96

Per Gjelstrup og Poul Jespersen