Klubmodul henter siden
Zehlendorfer Pfingstturnier
Zehlendorfer Pfingstturnier
 
Covid-19 update: I øjeblikket er sport med mere end 1000 deltagere ikke tilladt i Tyskland indtil d. 19. april. Vi håber meget at stævnet bliver til noget, men forventer en udmelding fra arrangørerne inden d. 19. april. Vi har rykket tilmeldingsfristen til d. 19/4 og sender ingen penge til Tyskland før vi ved at det bliver til noget. Vi vil gerne have i tilmelder jer, så vi er klar til at tage afsted, når der bliver grønt lys.
Hvis det går hen og bliver aflyst, får i selvfølgelig jeres betaling retur.  
 
Igen i år inviterer Skovbakken Bears hele ungdomsafdelingen til et stort internationalt "sæsonafslutningstævne". Denne gang går turen til Berlin i pinsen.
Sidste år var 6 hold med til Göteborg og vi regner med samme antal hold i år, så det igen bliver en rigtig klubtur. Udover udfordringerne mod de udenlandske hold er stævnet også en god mulighed for at udbygge kammeratskab og sammenhold - både på de enkelte hold og på tværs af holdene.
 
I kan læse mere om stævnet på deres hjemmeside:
 
Det koster 1400 kr at deltage, som dækker transport, 3 overnatninger på skole, 8 måltider, shuttlebus og turneringsgebyr. Derudover skal der lidt lommepenge med, samt penge til aftensmad på hjemturen. 
 
Der er sidste tilmelding onsdag d. 25/3. 
 
Vi regner med afgang fra VRC parkeringspladsen kl 10 fredag d. 29/5 og retur samme sted mandag aften sent d. 1/6. Stævnet slutter mandag kl 15, så hvis vi har hold med i finalerne, bliver det hen mod midnat før vi er hjemme. 
Der skal medbringes stor madpakke til frokost og aftensmad fredag. Nærmere info følger om rejsen når vi nærmer os. 
 
Det bliver super spændende. Masser af nye indtryk og oplevelser og god basketball. Vi glæder os.
  
 
Med venlig hilsen
Skovbakken Bears
 
Tilmeldte
20 /100
Tilmeldingsfrist
19.04.2020
Tidspunkt
29.05.2020 kl. 10.00 - 01.06.2020 kl. 23.30
Sted
Berlin - Zehlendorf
Pris
1400,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'