D 30.03.2018
Bemærk at seniorkontingentet er nedsat til 890 kr. pr halvår fra 15/8 2018 og at man også kan  kan de mange af de gode kampe med Bears med fri entré.

D. 29.08.2016
I samarbejde med Sportsmate.com har vi fået oprettet en webshop, hvor det er muligt at købe profiltøj med vores Logo på. Vi vil løbende justere udvalget.
Hvis I køber andet på deres hjemmeside, kan i skrive Skovbakken Bears som tilhørsforhold, da det vil give rabat på jeres køb.

Den 07.09.2015
Det er nu muligt at betale kontingent med MasterCard, Electron, Eurocard og VISA.

Den 13.7.14
Husk at betalende medlemmer har gratis adgang til Bakken  Bears liga hjemmekampe igennem sæsonen ind til og med semifinalerne.
Finalerne arrangeres af DBBF, så der kan vi ikke give fri adgang, ligesom sæsonkort heller ikke gælder til finalerne.
Europa Cup hjemmekampe er der også gratis adgang til SÅFREMT DER IKKE ER UDSOLGT.  Vil man være sikker på en plads så skal I købe billet forud.  Dette gælder dog ikke for de hold som er sat på oprydningen til disse kampe. Her skal I aftale hvormange antal pladser der skal reserveres med Piloz.

Den 10.7.14
Nye træningstider sæson 2014-2015
De træningstider der kan ses på nettet nu er foreløbige og kan blive ændret lige op til sæson starten medio August.
Det er foreløbige tider og hold som holdoversigten og holdtilmeldingen viser lige nu.
Ligeledes flyttes ungdomsmedlemmer over på det aldermæssige aktuelle hold og den flytning kan være forkert og der kan være behov for
flytningen hen over efteråret.

Den 2.11.13
Så er vi i luften med den nye hjemmeside...
Siden er meget mere simpel at gå til og du kan nu selv oprette dig som spiller og medlem direkte her fra siden.
Du betaler dit kontingent via hjemmesiden ved at tilmelde dig et hold
Vi får samtidigt løst en del af vore kontingent udfordringer ved at kontingent fremover trækkes automatisk indtil du selv siger fra.
Har du spørgmål omkring hjemmesiden eller indmeldelse så kontakt kasseren.
Vi håber at du vil få glæde af siden.
Hilsen  Bestyrelsen