VELKOMMEN TIL SKOVBAKKEN BEARS

Turneringen synger på sidste vers. Flere hold er i gang med slutspil i deres række eller skal til i gang. Kom i hallen og støt de andre hold i kampen om DM, Final4 Vest, GP Finale, Oprykning osv. Følge med på klubben Facebook side.

Ultimo april går vi "sommertræning" mode, som kan betyde lidt justering af træningstider for de hold, der træner væk fra Vejlby Risskov Centeret. Nærmere info følger asap ellers forhør dig ved din træner.

Støttemulighed

Som almennyttig velgørende forening kan Skovbakken Basketball blive gaveberettiget. Lykkes det, betyder det at det vil være muligt at støtte klubben med fradragsberettigede gaver. Vi håber rigtig mange vil støtte op om dette og sikre en god basis for klubbens fremtidige arbejde . En rigtig god mulighed for nuværende og tidligere medlemmer, forældre, virksomheder mfl. til at bidrage til basket i Nordbyen og Skovbakken.

Læs mere her

Kommende aktiviteter:

U13dr Final 4 lør. 23/4 og søn 24/4
U15dr GP afslutning søndag d. 8. maj
Ungdomssæsonafslutning fredag d. 17/6
Pige Camp 18/6-19/6
GloBall Elite Skills Camp 4/7-8/7
Bears Summer Camp 1/8-5/8

Følg med på:
  • Vores FB side for live træning under covid-19 og info.
  • basket.dk , finder du info om alle hold og nyt om turneringen.
  • Opret en profil MVPapp, hvor du kan tilknytte dig enkelte hold og får alle informationer om deres kampe.

Indmelding i Klubben

Læs under INFO - Tilmelding, hvor du finder dokumentet "Velkomstbrev til nye spillere"

Hvem er vi: 
 
Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.

Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.

Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.