VELKOMMEN TIL SKOVBAKKEN BEARS

Sæsonen er i fuld gang.

Så må vi sige, vi er godt i gang. Alle hold er i fuld gang med træningen, 1DH har allerede spillet første turneringskamp og flere hold har vært afsted til opstartsstævner.

Efter næsten et år uden kampe, skal vi have samlet alle vores dommere igen. Du skal ind i FB gruppen "dommere i skovbakken" og i dialog med Bent Olsen eller Kim Malmros ift hvad du gerne vil dømme. Vi mødes til arrangement før Bakken-HIC på torsdag 23/9.

Husk at alle medlemmer skal være oprettet i MVPapp for at kunne spille kampe. Det er også her I får info om evt. ændringer.

Kommende aktiviteter:

Dommerarrangement for klubbens dommere ifb med Bakken-HIC 23/9
Turneringstart
SFO Basketballturnering 7/10
Bears Mini Camp i efterårsferien.
Bears Skills Camp i efterårsferien

Følg med på:
  • Vores FB side for live træning under covid-19 og info.
  • basket.dk , finder du info om alle hold og nyt om turneringen.
  • Opret en profil MVPapp, hvor du kan tilknytte dig enkelte hold og får alle informationer om deres kampe.
Hvem er vi:

Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.

Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.

Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.