VELKOMMEN TIL SKOVBAKKEN BEARS

Vi ser allerede frem til sæsonen 21/22 .

Hjemmesiden er nu rettet til med træningstider for kommende sæson og de sidste rokeringer i den store træner kabale er ved at falde på plads. Der mangler stadig et par enkelte hjælpetrænere på enkelte hold, så meld dig endelig, hvis det var noget for dig.
Hvis du er nyt medlem skal du vente med at tilmelde dig til efter d. 1/8.

Lige nu nyder vi sommervejret, men ser allerede så småt frem til kommende sæson, hvor vi forhåbentlig ikke begrænses af covid-19. De forskellige hold starter op i uge 32 fra mandag d. 9/8.

Vi ses i hallen

Kommende aktiviteter:

Open gym for alle seniormedlemmer og U19 spillere:
Uge 30
Tirsdag og torsdag 18.30-20.00 i Hal1
Uge 31
Tirsdag og torsdag 18.00-19.30 i Hal 2
Bears Camp i uge 31.
Bears Invitational 28-29/8
SUW 4-5/9

Følg med på:
  • Vores FB side for live træning under covid-19 og info.
  • basket.dk , finder du info om alle hold og nyt om turneringen.
  • Opret en profil MVPapp, hvor du kan tilknytte dig enkelte hold og får alle informationer om deres kampe.

Indendørstræning nu for hele klubben:

Ungdom under 18 år har været inden døre et stykke tid nu og med den yderligere genåbning d. 6. maj og en justering af retningslinjerne her i weekenden, kan alle vores medlemmer komme i hal. Fedt.

Hvis du er fyldt 18 eller er ældre gælder der dog nogle særlige regler:

Du skal medbringe coronapas - negativ test maks 72 timer gammel,  positiv test som er mindst 14 og maks 180 dage gammel, eller være færdig vaccineret.

Du skal være medlem i klubben. Ingen mulighed fro lige at have en ven med.

Det er vigtigt at alle, der deltager i træning, sætter sig ind i de retningslinjer vi træner under:

Spillerne skal sørge for at holde afstand til andre hold før og efter egen træning.

Når der ikke er aktivitet, skal afstandskravet på 2 m overholdes - ved vandpause, før og efter træning.

Når de kommer til banerne, skal de gå til deres gruppe, hvis holdet er opdelt i mere end en gruppe på 25. Og ikke stå i en stor klub, men være opmærksom på 2m reglen.

Spillerne skal gerne være omklædt hjemmefra, medbringe egen bold, vanddunk og håndsprit.

Hvis du er småsyg eller har covid symptomer, må du ikke komme til træning. For din egen og alle andres skyld.

Se yderligere retningslinjer i skriv herunder.

Bestyrelsen

De to nedenstående skriv gennemgår hvilke retningslinjer/regler vi følger for at minimere risikoen for smitte og hvad vi gør, hvis der er en person i klubben, der bliver testet positiv, når vi er tilbage i hallen. Begge skriv følger selvfølgelig regeringens retningslinjer.

Retningslinjer for basketball aktiviteter

Retningslinjer, hvis en person bliver testet positiv

Hvem er vi:

Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.

Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.

Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.