VELKOMMEN TIL SKOVBAKKEN BEARS

Velkomstbrev for sæsonen 2022-23 til alle medlemmer:

Opstartsbrev 2022.pdf

Opstartsdage for de enkelte hold:

Opstart 22-23.JPG

Ny sæson står for døren 22/23

Træningsplan for kommende sæson er nu lagt op på hjemmesiden. Som altid med forbehold for evt sidste småændringer.
Medlemmer, der skal rykke et hold op, bliver automatisk flyttet og I bliver orienteret via mail. Ny medlemmer kan vente med at melde sig ind til d. 15. august, hvor systemet er klar til den nye sæson.

Opstart på sæson 22/23 vil for de fleste hold blive fra d. 8. august. Nærmere info følger.

Støttemulighed
 Som  almennyttig velgørende forening kan Skovbakken Basketball blive gaveberettiget. Lykkes det, betyder det at det vil være muligt at støtte klubben med fradragsberettigede gaver. Vi håber rigtig mange vil støtte op om dette og sikre en god basis for klubbens fremtidige arbejde . En rigtig god mulighed for nuværende og tidligere medlemmer, forældre, virksomheder mfl. til at bidrage til basket i Nordbyen og Skovbakken.

Læs mere her

Kommende aktiviteter:

Opstart sæson 22/23 fra 8. august.
Bears Invitational 10.-11. september

Følg med på:

• Vores FB side for info om alt mulig og livet i klubben.
  •
  • basket.dk , finder du info om alle hold og nyt om turneringen.
  •
  • Opret en profil MVPapp, hvor du kan tilknytte dig enkelte hold og får alle informationer om deres kampe.

Indmelding i Klubben

Læs under INFO - Tilmelding, hvor du finder dokumentet "Velkomstbrev til nye spillere"

Hvem er vi:

Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.

Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.

Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.