VELKOMMEN TIL BAKKEN BEARS

Nyhedsbrev oktober 2022

 

Velkomstbrev for sæsonen 2022-23 til alle medlemmer: 

Opstartsbrev 2022.pdf

 Et billede, der indeholder tekst, jord

Automatisk genereret beskrivelse

Støttemulighed  

Som  almennyttig velgørende forening er Skovbakken Basketball gaveberettiget. Det betyder at det er muligt at støtte klubben med fradragsberettigede gaver. Vi håber rigtig mange vil støtte op om dette og sikre en god basis for klubbens fremtidige arbejde . En rigtig god mulighed for nuværende og tidligere medlemmer, forældre, virksomheder mfl. til at bidrage til basket i Nordbyen og Skovbakken.             

Læs mere her


Kommende aktiviteter:         

Bears Mini Camp U9-U11

Bears Skills Camp U13-U15
           

Følg med på:


  • Vores FB side for info om alt mulig og livet i klubben.             
  • basket.dk , finder du info om alle hold og nyt om turneringen.
  • Opret en profil MVPapp, hvor du kan tilknytte dig enkelte hold og få alle informationer om deres kampe.

 

Indmelding i Klubben 

Læs under INFO - Tilmelding, hvor du finder dokumentet "Velkomstbrev til nye spillere".

 

Hvem er vi: 

Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.
  
 Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.
  
 Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.