VELKOMMEN TIL SKOVBAKKEN BEARS

Opstart på udendørstræning:

Med de ny retningslinjer må vi begynde at lave træning udenfor fra på mandag d. 1/3. Mange af ungdomstrænerne er straks gået i gang med at planlægge tilbud om træning, så hold øje med holdets FB gruppe for mere info.

Det er vigtigt at alle, der deltager i udendørstræning sætter sig ind i de retningslinjer vi træner under:

Spillerne skal sørge for at holde afstand til andre hold før og efter egen træning.

Når der ikke er aktivitet, skal afstandskravet på 2 m overholdes - ved vandpause, før og efter træning.

Når de kommer til banerne, skal de gå til deres gruppe, hvis holdet er opdelt i mere end en gruppe på 25. Og ikke stå i en stor klub, men være opmærksom på 2m reglen.

Spillerne skal være omklædt hjemmefra, medbringe egen bold, vanddunk og håndsprit.

Ingen tilskuere til træningen…. De skal i hvert fald være på stor afstand., så de på ingen måde kan tælle med i gruppen.

Hvis du er småsyg eller har covid symptomer, må du ikke komme til træning. For din egen og alle andres skyld.

Vi kommer til at slås med vejret og de udendørs baner kan ikke bookes, men det lugter lidt af bball og de problemer, der opstår, løser vi.

Bestyrelsen

De to nedenstående skriv gennemgår hvilke retningslinjer/regler vi følger for at minimere risikoen for smitte og hvad vi gør, hvis der er en person i klubben, der bliver testet positiv, når vi er tilbage i hallen. Begge skriv følger selvfølgelig regeringens retningslinjer.

Retningslinjer for basketball aktiviteter

Retningslinjer, hvis en person bliver testet positiv

Kommende aktiviteter:

TBA

Følg med på:
  • Vores FB side for live træning under covid-19 og info.
  • På basket.dk , finder du info om alle hold og nyt om turneringen.
  • Opret en profil MVPapp, hvor du kan tilknytte dig enkelte hold og får alle informationer om deres kampe.

Hvem er vi:

Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.

Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.

Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.