VELKOMMEN TIL BAKKEN BEARS


Læs opstartsbrevet for sæsonen 2023-24 fra alle os 

OPSTART SÆSON 23/24. ER DU KLAR TIL EN NY SÆSON? 

Nu går det snart løs igen. Efter en laaaang sommerferie begynder vores hold at starte op fra på mandag 14/8. Vi glæder os.
Nedenfor kan du se, hvornår de enkelte hold starter op og hvor. Træningstider kan du finde for de forskellige hold i topmenuen under "Træningstider".
Nye medlemmer er velkomne. Du kan komme og prøve en uges træning inden du melder dig ind. Tilmelding kræver en profil her på siden og derefter skal du ind under "Tilmelding" i topmenuen og melde dig til det respektive hold.


 

Støttemulighed  

Som  almennyttig velgørende forening er Skovbakken Basketball gaveberettiget. Det betyder at det er muligt at støtte klubben med fradragsberettigede gaver. Vi håber rigtig mange vil støtte op om dette og sikre en god basis for klubbens fremtidige arbejde . En rigtig god mulighed for nuværende og tidligere medlemmer, forældre, virksomheder mfl. til at bidrage til basket i Nordbyen og Skovbakken.             

Læs mere her


Kommende aktiviteter:        


Klik her for at se årshjul for 2023/2024
           

Følg med på:


  • Vores FB side for info om alt mulig og livet i klubben.             
  • På basket.dk , finder du info om alle hold og nyt om turneringen.  
  • Opret en profil MVPapp, hvor du kan tilknytte dig enkelte hold og få alle informationer om deres kampe. Guide til opsætning af MVP App.

 

Indmelding i Klubben 

Læs under INFO - Tilmelding, hvor du finder dokumentet "Velkomstbrev til nye spillere".

 

Hvem er vi: 

Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.
  
 Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.
  
 Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.


 

Klik her for at se årshjulet i for sæson 2023/2024


Er du her for at finde Aarhus Basketball Festival


Skovbakken Bears' traditionsrige stævne finder sted i påskedagene hvert år med base i Vejlby-Risskov Idrætscenter.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram